Buitenschilderwerken / Buitengevels
Buitenschilderwerken

Heeft de gevel van uw villa een opfrisbeurt nodig ?  Wenst u uw huis een nieuwe look te geven door de ramen in een nieuw kleurtje te steken dan bent u bij Deco De Maré aan het juiste adres.  Deskundig advies in combinatie met haarfijne afwerking zorgen voor een duurzaam resultaat waar u jaren lang plezier aan beleeft.

Elke gevel is uniek en dient met de meeste zorg behandeld te worden. Een mooi afgewerkte gevel bezorgt uw woning immers de nodige uitstraling.

Binnenschilderwerken
Binnenschilderwerken

Elke woning heeft zijn eigen stijl en verdient een eigen aanpak.

Na overleg met u als klant bied ik u een aantal mogelijkheden aan  om uw leefruimte, naar uw smaak en budget, een nieuwe uitstraling  te geven.

Om alles vlot te laten verlopen wordt voor het uitvoeren van  binnenschilderwerken een plan opgemaakt.  De voorbereiding speelt hierbij een  belangrijke rol. Na het afplakken zijn we  klaar om  met de nodige zorg de werken  uit te voeren.  Na de werken wordt alles netjes opgeruimd. U als klant hoeft op deze manier enkel nog te genieten van het eindresultaat.

Het plaatsen van behang of vlies , raamdecoratie evenals gordijnen behoren ook tot ons takenpakket

We maken van  uw project een exclusief project.

Vloerbekleding
Vloerbekleding

Hedendaags, klassiek, tijdloos, donker of licht, de klant heeft het voor het kiezen.  Deco De Maré zorg voor de perfecte plaatsing uitgaande van kwaliteitsmaterialen.

Wenst u uw parket nieuw leven in te blazen dan kan dit ook.  Het opschuren en behandelen van parket zorgt weer voor een mooie look en een duurzaam resultaat.

Behang
Behang

Het plaatsen van behang of vlies , raamdecoratie evenals gordijnen behoren ook tot ons takenpakket